2015-04-07 1177 瀏覽
元朗有不少甜品店進駐,甜品不是成日都吃,又新街是元朗其中—條食街 ,近來留意一間幾有人氣甜品店,它的人氣拍得住蜜密,就是由香格里拉酒店大廚出來自立門戶甜品店wins goodies,這間甜品店位於又新街隔離建業街 ,我從大陸旅遊回來,反正經過元朗,我一於帶屋企人去試這間元朗人氣甜品店,我去到時候,店内有7成滿,屋企人不愛吃太甜旳甜食,終於揀了這個萍果金寶雲呢拿雪糕,屋企人吃了一口話太甜不肯再吃,我唯有自己吃它,我覺得反而太酸,並不是太好吃,這裡服務都OK,價錢偏貴 ,店鋪地方不大,座位尚箅好坐,我覺得試1次就可以,就算在大酒店做過,出品都不外如是食物水準蘋果金寶雲呢拿雪糕,屋企人話蘋果太甜,我覺得反而好酸,我同屋企人一致覺得不好吃,雪糕較為OK服務這裡就一般環境店鋪地方不大,尚算舒適甜品種類相比同區甜品店,這間冇太花巧設計,種類不算太多價錢50-100元左右,今次揀較平50元甜品番吃未必再來

食物水準

這裡就一般

店鋪地方不大,尚算舒適

甜品種類
相比同區甜品店,這間冇太花巧設計,種類不算太多

價錢
50-100元左右,今次揀較平50元甜品

番吃
未必再來
萍果金寶雲呢拿雪糕
2015-04-05
$50 (宵夜)