2016-04-15 884 瀏覽
落雨c濕, 女朋友唔想買餸煮飯,所以收工六點幾同左佢落元朗搵野食,係雞地dou左幾轉,揀左呢間Vietnam try try. 女朋友好中意食菇,所以一坐底就嗌左佢個蘑菇釀生蠔,雖然無佢講到甘珍寶😂, 不過芝士配蘑菇真心good,新鮮焗出到黎熱辣辣!咬落去會流汁~~一人一半就岩岩好~~ 我地嗌左個芝士雞排紅米飯,份量都夠两個人食,雞排夠件,唔會油膩,肉夠滑,食得出係即炸,唔係放左好耐果啲,but食哂有d漏,會即刻飽六成😂😂其實我想試下佢個牛柳粒紅飯, 好似係呢到幾出名既~跟住女朋友話想試埋個軟殼蟹當小食啦,隻蟹size 正常既,夠味仲有膏添!唔係流野黎!雖然係炸,不過一啲都唔會油淋淋,唔會食到個嘴令立立,同埋真係脆卜卜既,每人分到幾件,,唔食辣可以bug走上面d 辣椒。最後两丁友食左$2xx 平令正!哈哈
落雨c濕, 女朋友唔想買餸煮飯,

所以收工六點幾同左佢落元朗搵野食,

我地嗌左個芝士雞排紅米飯,

其實我想試下佢個牛柳粒紅飯, 好似係呢到幾出名既~

跟住女朋友話想試埋個軟殼蟹

最後两丁友食左$2xx 平令正!哈哈