2011-06-17 623 瀏覽
原來 Mr Big 外賣速遞連天水圍都送心思思好想試下, 今日專登唔買飯, 去 Call Mr Big 接電話小姐一心多用, order 期間, 佢要我等佢起碼5-6次, 聽到佢聽另一電話再唔係就問人要乜, 一次問人要乜野汽水其實, 佢專心一意, 快啲完成一個 order, 就唔洗咁立立亂啦~等左 50 分鐘, 外賣就到喇 叫左個輕鬆套餐 $95普通批一個, 我要左意國佳人, 餡料有洋蔥+辣肉腸+加倍芝士, 醬汁係蕃茄汁芝士不覺有加倍 沒有芝味 如果芝士真的有加倍, 一定好味好多 批底係厚批, 似食芝士辣肉腸包多啲, 味道OK百里香燒排骨 +$6加埋酸酸甜甜的醬一起食, 有另一番風味, 排骨肉嫩又juice, 好好味 招牌炸雞二件法式蒜蓉包一客 $14蒜蓉法包送到來已經淋左, 如果堂食一定係包脆+勁蒜蓉味, 一定要堂食一次至得 埋單 $115 超級抵食 又多一間平.靚.正食店比我選擇 ^o^
原來 Mr Big 外賣速遞連天水圍都送

再唔係就問人要乜, 一次問人要乜野汽水

其實, 佢專心一意, 快啲完成一個 order, 就唔洗咁立立亂~

等左 50 分鐘, 外賣就到喇
叫左個輕鬆套餐 $95

芝士不覺有加倍
成個批紅卜卜, 好多辣肉腸 :)
百里香燒排骨 +$6

勁蒜, 我鍾意

埋單 $115 超級抵食

又多一間平.靚.正食店比我選擇 ^o^

2011-06-17
50 分鐘 (外賣送餐)
$57.50 (晚餐)
成個批紅卜卜, 好多辣肉腸 :)
好香香草味
勁蒜, 我鍾意