唉,好失望!間店外面好靚,裡面裝修簡潔得体, 餐牌啲相又靚一靚,以為都有返咁上下水準,點知…送嘅脆餅,男朋友好鍾意,因為佢以前食過,仲想叫多客…先黎個咖喱雞加蒜蓉薄餅,咖喱唔辣唔香淡茂茂,蒜蓉薄餅無蒜蓉味,不過幾鬆軟鐵板羊肉卷,羊肉好"so",講到明先我係好鍾意食羊嘅!平時真係好少食到咁"so"嘅羊肉,又係無味,得個脆字,如果唔係點下啲咖喱汁真係食唔落海鮮炒飯,呢個真係嬲嬲地!$92食啲咁嘅嘢!個樣就靚呀!但得啲飯!蝦球兩粒,魷魚三小粒,其他都係魚肉!不如叫魚肉炒飯啦!別一罪行又係淡而無味!講真如果唔係呢個價錢我都接受到,平時食泰國嘢叫飯都未試過差唔多成舊水!衰啲講句我去茶餐廳叫個海鮮炒飯,$50大把料啦!真係垃圾!最抵死連椰青都係淡茂茂,今餐真係猶如食粥,total $320 真係打死我都唔會再試!真係未試過食完一餐飯係咁後悔咁炆!
送嘅脆餅,男朋友好鍾意,因為佢以前食過,仲想叫多客…

• 無!推介你唔好去食!