2015-06-15 1715 瀏覽
等左個幾鐘先食到 天氣又熱 不過食物係好味既 所有都值得等叫左兩個超出名既包黎食 咸牛肉包同菠蘿包 首先講下咸牛肉包 D咸牛肉既咸香味好正 咸牛肉之所有好味 一係牛肉好 二係製作簡單而保有原味 再配上隻半熟既蛋 蛋香濃郁 仲有烤得外邊香脆 內裏軟熟既包 簡直係人間美味!個菠蘿包一樣咁正 同出面既菠蘿包好唔同 我見你度差唔多枱枱都叫呢個包 首先食既時候切開佢 一切已經知個包有幾脆 個皮好脆好甜好好食 而且又夠軟熟 然後配埋塊半融既牛油 添左少少咸味同香味 再加上隻半熟蛋 一咬開 蛋汁緩緩流出 係一種視覺既享受, 當然唔少得果塊番茄 為個包添上清新既感覺 又有解膩既作用 成個包既材料互相配搭得完美無缺 果然係呢間店既王牌 食包當然要叫埋野飲啦 叫左杯奶茶同檸檬益力多 杯奶茶亦唔平凡 係冰花奶茶 換言之連d冰都係奶茶冰黎 所以就算融都唔會整淡d味 所以杯奶茶飲極都好香濃 而杯檸檬益力多亦酸酸甜甜 味道啱啱好 又夠凍 好味啊 好滿足既一餐下午茶呢
等左個幾鐘先食到 天氣又熱 不過食物係好味既 所有都值得等