2015-02-27 1986 瀏覽
今次。。。又係外賣拎走😂始終都係入唔到去坐😂事源係上一次黎既時候,我地趕住走,唯有叫外賣,食完之後已經話下次一定要慢慢嘆😎因為個菠蘿包真係好正👍👍但今次。。我地去到大約11點半多d , 佢已經冇哂飛,只可以外賣。所以,各位朋友早d去😏😏因為佢1-2點落場。我地一場黎到冇理由唔食ga,所以又叫外賣🙈🙈 今次叫左3個招牌包,分別係菠蘿包,鹹牛肉包同碎蛋三明治🎉🎉I love it🙊所有材料都好新鮮👏而且我對碎蛋情有獨鍾😂所以超鍾意鹹牛肉包足料👏👏個包表面烘過,good👍我朋友仔鍾意食最後。。登登登登~菠蘿包👏👏不過。。我地行左一陣先食,,凍左少少,個包冇上次咁脆,但因為真材實料,所以都好食👍蕃茄配大蛋,全口都係😍😍😍好正呀🎉Sorry各位,冇影入面,因為急不及待已經食左落肚🙈Total $53👍希望下次可以坐係到食😂😂😂
今次叫左3個招牌包,分別係菠蘿包,鹹牛肉包同碎蛋三明治🎉🎉
碎蛋蕃茄

鹹牛肉
鹹牛肉包足料👏👏個包表面烘過,good👍我朋友仔鍾意食
菠蘿包
Sorry各位,冇影入面,因為急不及待已經食左落肚🙈
Total $53👍
希望下次可以坐係到食😂😂😂