2015-07-26 706 瀏覽
朋友一向鍾意食放題,但我又想坐得舒舒服服,所以朋友就諗左好耐,最後決定去元朗,因為有朋友試過,話個到有sofa位,可以坐得舒舒服服慢慢吹水。收工入到去,大約7:30,好多人都已經入左去,所以無人等位。前菜有七款,除左普通既沙律,就連泡菜,同泰式鳳爪都有,都幾特別。日式扒類,有五款,包括羊扒,香煎大蝦,西冷扒,牛舌等,我最中意既係個煎大蝦,真係好大隻,而且煎得好香,蝦肉仲好甜,另外個個牛舌好嫩,好稔,而且有得配自選汁,我要左燒汁,好香,好惹味。刺身當然係必食,十款任點任食,太多了!三文魚刺身係好肥美既厚切,重點推介係個帶子刺身,大大粒,又無雪味,好鮮甜!所以我地都叫左好多轉。串燒都燒得好好,又唔會太乾,又唔駛等太耐,個黃金燒蠔都好大粒肉,好鮮好好味,另外個蒜蓉燒青口,好惹味,而且仲好鮮甜。天婦羅方面炸得好香脆,又唔會好油,我特中意佢個蕃薯天婦羅,香甜既蕃薯外脆內軟。不過就就左個天婦羅汁。壽司同卷物既選擇好多,而且紫菜仲好脆。d料仲好夠好新鮮。飲品任飲,除左汽水,仲有酒,同茶餐廳既冷熱飲,滿足到唔同人既喜好。甜品,最估唔到既係有鮮果乳酪,食完都開胃d。呢間餐廳,出品夠快,坐得舒服,可能因為

壽司同卷物既選擇好多,而且紫菜仲好脆。d料仲好夠好新鮮。

甜品,最估唔到既係有鮮果乳酪,食完都開胃d。

呢間餐廳,出品夠快,坐得舒服,可能因為地理位置既不足,而且其他野都做得好好!每位$208加一,兩個人都唔駛500幾低
  • 刺身