2013-03-25 4301 瀏覽
這間餐廳的放提好出名我試過都覺得ok, 不過今次我想講下她的午餐和sushi俾我的驚喜.昨天中午和姐姐本來唸住求其食的野就買3蚊sushi外賣回家等姑丈一家來當下午茶食, 行到緣聚見餐牌有8折覺得抵就入去試下, 坐低我叫左個手打烏冬配雜錦sushi ,送湯,包,飲品.. 手打烏冬入口沒有想像中幼滑但仍然彈牙, 湯底很清啱我口味,份量一般 仍算不錯 ! 壽司以三文魚壽司最好, 新鮮肥美落口好嫩滑, 口感一流! 其他甜蝦同吞拿魚都很鮮甜, 好快就消化哂了 44元仲有折我覺得抵食, 跟手姐姐叫的肉醬意粉來到也是跟餐送湯,包,飲品, ,肉醬意粉套餐份量好大肉醬超多鋪滿面好吸引, 抵 !!!我覺得午餐配的sushi俾我想像中好同新鮮, 於是同姐姐講不如改係度叫sushi外賣,,番屋企即刻食姑丈一家同弟弟都話好新鮮肥美, 抵食 講真呢度午餐只係一般西餐廳水平,佢的夜晚放題相對吸引 (個feel 好正)... 但8折後就超抵了, 份量又大... 尤其的sushi好新鮮,:喜出望外:

2013-03-18
  • 火炙壽司