2014-06-14 1732 瀏覽
因為母親節所以已經BOOK 好位, 點知去到要喺滂沱大雨中等個半鍾位! 由於我哋5個人, 原來店主話有位就比下一張我哋, 但係到有長枱嘅位就為咗佢哋可以用這張枱安排比我哋遲來的人入先(因為佢哋可以賺2 張枱嘅錢, 如果比我哋5 個人就賺少了一枱嘅錢; 咁你就唔好同我講下一枱比我啦! 我BOOK 嘅位早過佢地, 又早過佢地來等位, 搞到火都嚟). <-- 到後來佢知自己咁嘅做法令到我哋不滿, 入座後即刻送碟齋補償, 不過都已經掃興 睇咗依度嘅食評想叫南瓜焗飯, 不過太夜又多人, 賣晒 我哋叫了咕嚕肉, 好味, 酸甜味啱啱好, 又脆! 蒙古羊肉串: D 調味, 肉嘅質感超似真的羊肉串, 有風味!片皮鴨D 鴨太乾, 個饅頭就幾好食, 青瓜幾清新翡翠苗好新鮮南瓜素翅唔錯, 唔會太漏, 叫大的SIZE 5個人飲都好多
因為母親節所以已經BOOK 好位, 點知去到要喺滂沱大雨中等個半位! 由於我哋5個人, 原來店主話有位就比下一張我哋, 但係到有長枱嘅位就為咗佢哋可以用這張枱安排比我哋遲來的人入先(因為佢哋可以賺2 張枱嘅錢, 如果比我哋5 個人就賺少了一枱嘅錢; 咁你就唔好同我講下一枱比我啦! 我BOOK 嘅位早過佢地, 又早過佢地來等位, 搞到火都嚟

睇咗依度嘅食評想叫南瓜焗飯, 不過太夜又多人, 賣晒

我哋叫了咕嚕肉, 好味, 酸甜味啱啱好, 又脆!

片皮鴨D 鴨太乾, 個饅頭就幾好食, 青瓜幾清新

翡翠苗好新鮮

南瓜素翅唔錯, 唔會太漏, 叫大的SIZE 5個人飲都好多

題外話/補充資料: 食物: 好似樣樣扮肉嘅嘢都係菇嚟, 都唔知食緊嘅"真身"係咩嚟 @.@ 地方: 應改善衛生
2014-05-11
  • 咕嚕肉