2014-07-11 217 瀏覽
因為我朋友同我講話買左團購60蚊當100蚊用之前我地去食過都覺得ok, 所以見到就買左一張臨去之前我記得我睇過張野好似得3pm-8pm先有得用不過我朋友又無留意, 所以都打算照叫$100到份量既野食我地大慨10點左右去到, 去到本身打算想叫 蕃薯味分子雪糕 $35 點知話賣哂 得返焦糖布丁味仲有一個唔記得左名 , 係一碟有三款 芒果小丸子, 綠茶布丁, 同另一個唔記得左 $38 又係話賣哂..想食個d都無...最後為有叫個綠茶味雪糕窩夫 $48正當我地正苦惱緊有d咩可以叫先發現張團購券要3pm-8pm先用得 所以決定淨係要個窩夫食算一黎到個窩夫一切又硬又厚好似麵包咁最慘我fd食先 佢話個窩夫有股咸味我心諗點解有咸係咪食錯左點知我一食落去 wa=_=點解可以咁難食, 我從來未食過咁難食好似腸仔包個股味既窩夫...我地食到好似擔泥咁最後仲要食淨....後來我個朋友忍唔住問個店員點解個窩夫有腸仔包味個店員竟然可以話依個係佢地個特色, 個個下午茶都係黎食窩夫我同我朋友即時囧左.....我真係從來未食過咁難食既窩夫,所以忍唔住打上黎=_=已經乜都無都叫, 仲要整個咁難食既窩夫..
因為我朋友同我講話買左團購60蚊當100蚊用
之前我地去食過都覺得ok, 所以見到就買左一張
臨去之前我記得我睇過張野好似得3pm-8pm先有得用
不過我朋友又無留意, 所以都打算照叫$100到份量既野食
我地大慨10點左右去到, 去到本身打算想叫
蕃薯味分子雪糕 $35 點知話賣哂 得返焦糖布丁味
想食個d都無...
最後為有叫個綠茶味雪糕窩夫 $48

一黎到個窩夫一切又硬又厚好似麵包咁
最慘我fd食先 佢話個窩夫有股咸味
我心諗點解有咸係咪食錯左
我地食到好似擔泥咁
最後仲要食淨....

後來我個朋友忍唔住問個店員點解個窩夫有腸仔包味
個店員竟然可以話依個係佢地個特色, 個個下午茶都係黎食窩夫
我同我朋友即時囧左.....

我真係從來未食過咁難食既窩夫,
所以忍唔住打上黎=_=
已經乜都無都叫, 仲要整個咁難食既窩夫..
窩夫
2014-07-02