2014-02-06 7520 瀏覽
之前狗友推介此處BBQ, 但因為我冇時間, 沒跟他們一起去...今次適逢2013年平安夜, 約齊佢哋帶埋小狗去食, 玩, hea 24/12 當天仍要返工, 放工後各人帶埋小寶貝去錦上路的環保農莊, 呢度真係幾方便, 好近錦上路港鐵站, 只要在停車場那邊一直行, 過了馬路便有指示 (就算唔識問吓嗰邊巴士站職員, 佢會比埋單張教你去添, 好nice)BBQ場大小適中, 有瓦遮頭唔怕落雨, 嗰度有個小小動物園+金魚池, 又有單車踩, 小朋友一定唔怕悶嗰日係節日(平安夜)但佢都冇加價, 仍然收HKD 98/人任食(包2罐啤酒,汽水或水)講返食物, 出面燒烤任食嘅食物佢都有, 而且麵包(厚切添)都包埋, 仲有牛油任搽, 好好味呀而肉類方面, 樣樣都好出色, 特別係牛仔骨, 豬扒&雞翼, 食完唔會勁口乾, 我諗佢無乜加味精, 所以我哋都好欣賞, 佢哋仲包埋雜菜, 所以唔係一味只食肉, 可以健康啲好多BBQ場啲洗水間勁臭勁污"租", 但嗰度啲廁格有抽風機, 所以就算廁所範圍都唔會勁大陣味, 連我咁怕污"租"嘅人, 都會去到洗水間. 值得一讚BBQ場老闆好好人, 佢會行埋嚟同你吹吹水, 飲飲啤酒(可

嗰日係節日(平安夜)但佢都冇加價
, 仍然收HKD 98/人任食(包2罐啤酒,汽水或水)

, 佢哋仲包埋雜菜, 所以唔係一味只食肉, 可以健康啲

BBQ場老闆好好人, 佢會行埋嚟同你吹吹水, 飲飲啤酒(可能認得我哋狗友啦), 啲員工亦好有禮貌, 老闆好自然員工都一樣會好.

如果你有小朋友, 寵物, 就好啱去呢個BBQ場玩, 我會再去~
題外話/補充資料: 聽老闆講佢哋只會開五.六.日及假期, 所以記得打去訂咗位先摸上去, 否則摸間釘啊!
2013-12-24
平安夜