2016-09-19 1553 瀏覽
係元朗想食烤肉其實有好多選擇。因為太中意食韓燒,我成日都約朋友仔陪我試,好可惜幾次都中伏 唔好食!終於~~~~今晚食完熨烤達人,我覺得唔錯喔所以一定要幫佢宣傳下,等大家識得揀!* 淨係牛 已經有好多選擇。岩哂係牛魔王既朋友** 唔食牛既朋友都有好多選擇喔☺有豬有海鮮** 唔知點解覺得個熨斗個樣好唔開心 哈哈哈哈** 例牌的前菜 * 個青瓜好咸。。。其他都ok☺第一次食韓國燒烤會倒d蛋漿係邊邊,自己可按喜歡加芝士落去,點烤肉食又得,就咁食又得好食又好玩。(雖然呢樣野原來有左一排 比阿妹笑我out囉!哈哈)初時以為個熨斗係裝飾,但原來佢係有用途架!!(一陣再講) 生菜用黎包住烤肉食,無咁油膩,我最中意☺呢度d生菜好脆好甜,仲免費添加。青瓜蟹柳沙律,爽口清新雞翼調得好好味,而家切開一半,易燒又易咬唔係太好牛肉,點左一碟牛肩胛肉咋。有少少脂肪幾香口,又滑又唔韌,好味!熨斗出場~~熨斗出場~~~當我地要燒五花腩果陣,店員就走過黎教我地點燒,同埋教我地用呢個熨斗壓住黎燒~~哈哈哈哈哈,好得意呀又有得食又有得玩呀!而且我發現咁樣燒腩肉真係快熟d同會燒得均勻d !! 唔錯既idea喔☺呢間烤肉暫時係元
所以一定要幫佢宣傳下,等大家識得揀!
* 淨係牛 已經有好多選擇。岩哂係牛魔王既朋友
* 唔食牛既朋友都有好多選擇喔☺有豬有海鮮
* 唔知點解覺得個熨斗個樣好唔開心 哈哈哈哈*
* 例牌的前菜 *
個青瓜好咸。。。其他都ok☺
青瓜蟹柳沙律,爽口清新
雞翼調得好好味,而家切開一半,易燒又易咬
熨斗出場~~熨斗出場~~~

呢間烤肉暫時係元朗區既首選!下次再發掘有無其他正野先~~~~