2017-12-25 41 瀏覽
今日同男朋友一齊放假去左元朗掃街,行到又新街,經過見到一間叫「櫻」嘅日本外賣店,門口放左好多手卷嘅相,好吸引😂我就叫我男朋友快d買比我食!實在係太多手卷選擇,我地都唔知食邊款好,個個都好吸引!最後我地就叫左三文魚拼海膽手卷!唔好以為佢好細件,估唔到份量都幾多,d三文魚都幾新鮮,幾大塊,海膽都唔錯,都好濃味!我地仲叫左一個極尚刺身丼,呢個都幾抵食,有成幾款刺身,個帶子都幾鮮甜,赤蝦都好大隻好爽口,三文魚籽配埋飯一齊食,勁好食,果刻覺得自己好幸福☺️店鋪仲會提供鼓油、辣鼓油、wasabi、勁辣wasabi,多樣調味料,最緊要係提供紙巾😂真係幾貼心!食完仲覺得有d飽😅間鋪頭仲有刺身賣,都幾靚幾新鮮,下次經過再買返屋企食先!

實在係太多手卷選擇,我地都唔知食邊款好,個個都好吸引!