2015-11-19 659 瀏覽
YOHO Mall新開幕之後,元朗多左好多餐廳,引入左不小連鎖餐廳。我同朋友仔發現竟然有新麻蒲的分店,韓燒迷的我們當然要捧場🙆🏻🙆🏻新分店環境好大好舒服,餐廳乾淨整齊,店員親切又有禮貌,服務好貼心😉有韓仔招待,韓風味道足夠😁😁😁一坐低馬上送上各款前菜、冷盤、水和醬料。泡菜、海帶、醃蘿蔔、麻醬沙律等等全部無限添加。👍🏻👍🏻醃蘿蔔、海帶和泡菜味道清新開胃,我們添了不小😄😄海鮮、牛/豬拼盤👍🏻👍🏻👍🏻護心肉、特級霜降牛肉、帶子、芝士生蠔、青口等等。食材新鮮🙆🏻🙆🏻🙆🏻 護心肉頂級之王,韓燒必食👍🏻👍🏻肉質爽口彈牙,肉味濃郁,包上生菜,加上秘製醬汁,味道惹味香口😉各款海鮮味道鮮甜,沾上酸酸甜甜的醬汁,散出濃香的鮮味。套餐包了一客火山泡菜炒飯👍🏻👍🏻味道非常惹味😍😍😍😍😍店員用火槍燒香芝士,我們馬上攪拌。芝士味道咸香濃郁,拌上雞蛋和泡菜炒飯,芝士拉出芝士絲,入口香、濃😄😄味道微辣,芝士味道非常突出,令我們非常回味。韓國豆粉紅豆綿花冰👍🏻👍🏻我們最後仍散叫一客甜品😍女生總有兩個胃,甜品必叫的。綿花冰入口綿綿的,配上甜甜的豆粉、紅豆,味道甜而不膩。韓燒食到熱辣辣,叫一客綿花冰,非常冰涼透心☺️

海鮮、牛/豬拼盤👍🏻👍🏻👍🏻

套餐包了一客火山泡菜炒飯👍🏻👍🏻
韓國豆粉紅豆綿花冰👍🏻👍🏻
我們最後仍散叫一客甜品😍女生總有兩個胃,甜品必叫的。
  • 護心肉
  • 韓式豆粉紅豆綿花冰