放假同我男朋友一起入了元朗, 當然要買手信, 最出名也是老婆餅, 我們走了整個下午, 去了幾間鋪睇過, 我媽媽打電話給我要食恆香的蛋卷,老婆餅要買半打喎!! 最後我們都去了買老婆餅,蛋卷&白蓮蓉酥做手信...白蓮蓉酥都是奇華好食啲, 冇咩蓮蓉味, 得個甜味, 完全晤得老婆餅一打開個盒,有啲老婆餅的皮都碎了少少,但無減去我對老婆餅的熱誠,熱烘烘的老婆餅好好食, 食落好鬆軟, 個酥皮都好香, 晤會好像在街買的老婆餅那麼"實", 甜而不膩, 冬瓜蓉入口暖暖地好軟綿, 不會太甜果然是元朗名產,恆香真是聞名不如try 下蛋卷不會一咬就碎哂, 好濃的蛋味, 都好香牛油味, 我們買了一罐big size, 不過都好快給我們食哂!老字號的恆香老婆餅真是了不起,首創老婆餅起家的元朗恆香老餅家已接近三十年歷史, 仍然都是老婆餅最好食

白蓮蓉酥
都是奇華好食啲, 冇咩蓮蓉味, 得個甜味, 完全晤得

老婆餅
果然是元朗名產,恆香真是聞名不如try 下

蛋卷

好差的白蓮蓉酥
都不好食,好鬼甜
好正, 不會易碎哂
蜂巢雞蛋卷好濃蛋味
$110 (其他)
恆香老婆餅真是不錯
熱烘烘的老婆餅