2015-06-29 3507 瀏覽
無人等位而且入面大把吉桌情況下都比個女伙記叫左在門口等位排椅度等,等左5分鐘另一伙記見到問我地係咪食完諗住走⋯我地話岩岩到,佢即帶我地入座,乜第一個伙記咁搞笑!!第一次泥都係因為想試豬油撈飯,叫左個南瓜芋頭煲(個汁好香,好好送飯,南瓜好甜但芋頭唔夠淋)通菜鮮魷(普通野,無咩特別)叫左個冬茸蟹肉湯(入面蟹肉份量唔小,夏天食下呢d開胃d,偶爾仲咬到蟹殼)叫左三個砵仔飯,伙記隨即送上豉油豬油各一支,細心一睇,基乎每圍係必叫⋯期待已久,撈小小試試先(老實講我好唔鍾意陣味,我覺得好似食緊油益味撈飯,我寧願用返南瓜煲個汁仲好味,我地三個不約而同地無再撈豬油⋯可能我地唔識欣賞)全晚最出色最好食係馬拉糕,鬆軟又香旦味,好好食,整體價錢唔貴,野食ok,唯獨無咩服務可言,感覺上個個都做到滑晒啞,順帶一提,食滿$350先可用信用卡。

我唔鍾意陣味
個汁好正