因為工作關係, 要經常出入元朗加州花園. 去過果頭既都應該知附近無咩好食啦. 好彩之後開0左呢間餐廳, 而家差唔多入親去加州花園都係黎呢間餐廳食飯. 第一次入去感覺都幾好, 裝修四正, 空間夠大夠好坐, 仲有加州花園 D 園藝點綴下, 成個 feel 好悠閒. 天花掛左幾支水晶燈, 夜晚開左燈應該會幾好氣氛. 好, 入正題. 點完餐黎個熱辣辣麵包已經有個好印象, 之後既沙律蔬菜夠新鮮, 加左幾舊芒果好醒胃, 喂呢D先係沙律嘛, 睇見都覺得健康. 有D餐廳既沙律溶溶爛爛都唔知食唔食好.....食過咁多餐最滿意都係呢個焗香蕉石斑薯茸配白汁, 自己好少食 d 用香蕉整既菜, 原來蕉加石斑都幾好味, 蕉既甜+石斑夠滑, 襯埋個白汁味道一流, 薯茸份量又o岩o岩好, 食得好滿足.呢個係同事點既唔知乜野魚, 賣相夠精緻, 味道佢話唔差喎.另一次去食 Tea 叫左個煙三文魚公司治, 蔬菜新鮮, 無乜投訴.唔記得叫咩朱古力咩咖啡沙冰咁上下, 教得幾好味, 天時暑熱飲一流.總結, 本來入得黎加州花園都諗住無乜好野落肚, 點知又開左間地方舒適食物唔差又幾有誠意既餐廳, 環境清休, 新餐廳衛生都無乜挑剔,
過左食飯時間好似包廳咁, 其實多數客人都坐係另一邊, 窗口位來的
我最愛既沙律, 睇樣都知夠新鮮
焗香蕉石斑薯茸配白汁
呢個係同事點既唔知乜野魚, 賣相夠精緻, 味道佢話唔差喎.
同事叫, 我都唔知咩黎, 不過賣相幾好
煙三文魚公司治
唔記得叫咩名, Chocolate Coffee, 幾好味
總結, 本來入得黎加州花園都諗住無乜好野落肚, 點知又開左間地方舒適食物唔差又幾有誠意既餐廳, 環境清休, 新餐廳衛生都無乜挑剔, 侍應又夠恩勤, 價錢又唔貴, 渣車入去免三個鐘泊車又唔洗煩, 十個讚!
我最愛既沙律, 睇樣都知夠新鮮
同事叫, 我都唔知咩黎, 不過賣相幾好