8度餐廳

Café 8 Degrees
餐廳: 8度餐廳
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2016-08-05 5651 瀏覽
家姐之前同佢男朋友吃過呢間既團購下午茶, 覺得地方舒適又夠飽,估唔到咁快又有另一款下午茶團購, 立刻買埋我果份一齊吃,雖然係土瓜灣, 但都唔介意搭多轉車出黎下午茶係 3:00 - 5:00,我地 3:00 就到左門口啦, 環境又真係又大又舒適, 雖然多人, 但都唔嘈十枱有九枱都係吃呢個下午茶...飲品可以選擇咖啡或紅茶,任添, 紅茶加奶可變奶茶添...下午茶餐共九款食物,甜點或鹹點都有, 鹹點我最鐘意沙律杯同個焗薯仔粒,甜點就鐘意鬆餅同個芒果拿破侖~下次再有團購會再買, 因為好抵又好味!
估唔到咁快又有另一款下午茶團購, 立刻買埋我果份一齊吃,
雖然係土瓜灣, 但都唔介意搭多轉車出黎

下午茶係 3:00 - 5:00,
我地 3:00 就到左門口啦,
環境又真係又大又舒適, 雖然多人, 但都唔嘈

十枱有九枱都係吃呢個下午茶...
飲品可以選擇咖啡或紅茶,
任添, 紅茶加奶可變奶茶添...

下午茶餐共九款食物,
甜點或鹹點都有,
鹹點我最鐘意沙律杯同個焗薯仔粒,
甜點就鐘意鬆餅同個芒果拿破侖~

下次再有團購會再買, 因為好抵又好味!
用餐優惠
團購