2011-10-12 90 瀏覽
前幾日個FD生日,上左呢間「燒烤酒吧」玩,之前都未聽過酒吧都可以燒烤,一心就去試下。一入去感覺地方都幾大,有十幾張大枱,可能假期關係,個場都幾爆。好彩我地有BOOK枱,仲要係窗台位,個景觀係全個九龍公園,盡望尖沙咀的夜晚個FEEL都幾正~~當日咁岩就撞正國慶,放煙花個陣全場熄燈,大部份人都圍住窗口影相,氣氛高漲,一邊燒烤一邊睇煙花的確過癮至於食物方面係要客人自取的,之前我地都無抱太大期望,相信都是一般的燒烤食品,豬扒,雞翼,青口,吊桶等。選擇唔算多,但值得一提的是肉類,尤其是牛扒同金沙骨,腌得十分入味且不覺油膩,經常要侍應捧進廚房refill,此點可作改善。順帶一提,如果肚餓我朋友可以先食場內提供的車仔麵打個底先,始終燒烤需時,這算是細心之作。飲品係任飲的,我地亦有加錢飲埋酒類,因為貪佢包所有COCKTAIL,出面一杯都唔只咁既價錢。飲飲食食後,唱K,飛鏢就少不免,但如果可以免費任玩既話吸引力會大好多,始終五蚊一舖玩一陣都差唔多一舊。最後我地由七點玩到四點,每人都係二百蚊多啲,任飲任食任唱,呢個價錢相信大如NW都做唔到,臨走先知原來仲有幾間大房,我地已經BOOK左下次哈嚕喂再上黎開P,

最後我地由七點玩到四點,每人都係二百蚊多啲,任飲任食任唱,呢個價錢相信大如NW都做唔到,臨走先知原來仲有幾間大房,我地已經BOOK左下次哈嚕喂再上黎開P,相信咁大個埸氣氛一定好好。
生日