2011-01-14 5 瀏覽
任飲任食的餐廳通常給我的印象通常係坐D超窄的位,好似練縮骨功咁食野,或者食野俾侍仔用冇形壓力的眼神催,趕住要反枱做多單生意,好似食快餐咁, 食完就要走~早排發現這間自助形式BBQ 的餐廳, 堅正!唔飲酒, 一位HKD 138加一, 雖然話食3HOURS, 但係可能當晚係閒日, 人客唔算多, 我地過左時,待應、經理都冇話趕人,重問我地需唔需要添飲 (冷熱飲品任叫),服務超好。我地一行有4位,但係佢地俾我地坐窗口位,我諗應該可以坐8人以上,窗外係九龍公園、彌敦道夜景,超正~~BBQ 大路野,都係燒野食必有食物,腸仔、雞奕、粟米、牛排、豬排、雞排。另加串燒、茄子、金茹、青口等等~~~~~ 雖然都係普通食物,但係肉類調味VERY GOOD 喎, 非常入味,但又唔太咸,好過去街市、凍肉舖買個D。意外的竟然重有火煱 + SALAD + 湯 + 雪糕喎, 以咁既價錢黎講,又有得任叫飲品,確實扺食 !環境真係唔錯囉, 酒吧FEEL, 但係坐得好舒服啦~ 而且超多部電視,可以一邊燒野食,一邊聽歌和看MTV, 幾正囉~ 另外就係呢度D抽風系統一流, 係呢度燒完野食,個身唔會有一大浸油煙味。室內BBQ,唔駛

早排發現這間自助形式BBQ 的餐廳, 堅正!

室內BBQ,唔駛怕打風落雨,價錢超值,任飲任食,又有歌聽,可以同一大班FRIEND 黎HEA 足一晚, 一個字:爽!

分兩個時段
有得燒野食, 又有火煱食
梳化坐位超寬,打橫SLEEP 都得
窗外係九龍公園、彌敦道夜景,正
酒吧FEEL, 有得食,有歌聽,又有飛鏢玩~