2016-10-15 2434 瀏覽
和朋友慶祝生日,聽說這間的carbonara 好出名,所以我們決定book位,地點其實不難找,逸東酒店方向沿西貢街行到最入就見到,上到去門口已經聽到結他聲,好有氣氛!食物方面:有好多款生蠔選擇,我們都忍不住叫了一打,仲送紅酒/白酒一枝!carbonara真係有好香的芝士味,有點酒味,係其他地方好難食到。黑松露意大利粉不錯,無咩特別,沙律則一般,菜偏苦,可以唔叫! 因為朋友生日,見到有個裝蛋糕,所以問下仲有無,竟然仲可以即刻order+寫字,太好了!還有結他伴奏,侍應都和我們一起慶祝,我們傾下傾下不知不覺十一點,其他客人都走晒,但都無催促我們,最後埋單,還送free了個生日蛋糕,本來是要提前預訂才可,覺得餐廳的安排很窩心,抵讚!