係人都知我係Hello Kitty既super fans, 有Kitty既主題餐廳又點可以錯過呢~全港唯一一間以Hello Kitty x 中式點心既酒樓, 當然要去一試啦!店內既擺設, 碗碟, menu 都印有Hello Kitty, 簡直係未開餐都殺左我唔少相機容量啊!! Menu中所有菜式都係以Hello Kitty黎設計, 岩哂我地呢d Kitty迷~如果食完仲想買Hello Kitty既紀念品, 可以行過隔離既精品部再睇下有冇野岩買.------------------------------【Hello Kitty蝦餃皇】HK$98好可愛既Hello Kitty蝦餃, 一籠四隻, 其中一隻係有Kitty樣, 好精緻! 靚到唔捨得食! 入面既蝦好鮮甜, 果然唔係虛有其表!【Hello Kitty流沙包】HK$62呢款係好多Kitty迷必order既款式,從未見過咁靚既流沙包! 包入面係流沙奶黃, 好香既奶黃味~ 【香酥雞】HK$88估唔到呢度都可以食到香酥雞, 味道仲拍得住台灣! 香酥雞已經被去骨, 啖啖肉, 炸得外皮好乾身好鬆化, 炸皮薄而脆, 雞肉嫩滑, 沾上甜酸醬, 好

【Hello Kitty蝦餃皇】
HK$98

【Hello Kitty流沙包】
HK$62

【香酥雞】HK$88
估唔到呢度都可以食到香酥雞, 味道仲拍得住台灣! 香酥雞已經被去骨, 啖啖肉, 炸得外皮好乾身好鬆化, 炸皮薄而脆, 雞肉嫩滑, 沾上甜酸醬, 好開胃~ 呢款值得推介!!!

【Hello Kitty金巢XO鮮蝦球】HK$168
好細個既時候, 好多酒樓都會以炸鳥巢黎上碟, 但呢個做法已經消失左好一段時期...估唔到呢度可以食返我既童年回憶-炸鳥巢~ 鮮蝦球好鮮味, 而且爽口! 沾上伴碟XO醬, 更能帶出鮮味! 配上荷蘭豆, 色彩更為豐富...

【Hello Kitty健怡生炒糯米飯】HK$128
糯米飯被併成Hello Kitty頭, 再有蕃茄皮做蝴蝶結, 黑豆做眼睛, 真的似模似樣~ 糯米飯不算太濃味, 飯粒粒粒分明, 唔會太干, 當中有臘腸粒同東姑粒, 更有蔬菜伴碟, 食得健康!

【方魚蒜蓉炒時菜 - 芥蘭】HK$98
蒜蓉炒芥蘭, 略帶點穫氣, 方魚比較有趙口...

【雙層椰汁紅豆糕】HK$68
Kitty頭既外形,上層椰汁糕,下層紅豆糕, 配搭好正, 好好味!! 另外再加花奶, 不錯既甜品!!

【Hello Kitty芒果布甸】HK$58
淡淡既芒果味, 彈彈既布甸中更有芒果肉, 上面再有粒Hello Kitty朱古力, 好靚既賣相,真係好吸引!!