是日購買了團購, 一行8人一起來燒肉~不吐不快, 以下是關於對服務質素o既控訴︰由於團購BOOK位勁FULL, 好多時段都BOOK唔倒, 最後我地要食5:00-8:00時段~ 本來以為特登要食咁早係咪附加費可以平返少少, 點知唔得, 一定要跟返夜晚時段O既附加費~ 呢點已經需要改善,  你賣出咁多張團購, 但安排唔倒咁多位比客人, 結果自行加設5:00PM時段, 好多餐廳食自助餐或放題5點幾時段都係比較平。當日職員安排我地坐餐廳一個角落, 張檯有兩個爐, 但坐8個人超級迫。食物款式算多, 味道亦唔差, 一開始我地都讚佢地OK可以再食, 不過下次要叫佢安排大少少O既位置...食左未夠30分鐘, 突然其中一個爐熄左。叫一個待應來處理, 一個高高瘦瘦的男子, 朋友們好聲好氣話佢知個爐有一個熄左, 叫佢幫手睇睇, 一開口就話我地"開個爐開得太高溫, 所以咪壞左囉~"我地全部呆左~ 1.你個爐無貼指示可以最大開到幾大火, 客人點知? 2.我地如果真係校到好大O既話, D食物就燶啦?就係因為見連燒塊火腿都可以好耐都唔熟, 先會校大D~3.係咪唔記得我地係客人?一開口就話係我地O既問題?OK, 咁請
是日購買了團購, 一行8人一起來燒肉~

不吐不快, 以下是關於對服務質素o既控訴︰

由於團購BOOK位勁FULL, 好多時段都BOOK唔倒,
好多餐廳食自助餐放題5點幾時段都係比較平。

不過下次要叫佢安排大少少O既位置...

食左未夠30分鐘, 突然其中一個爐熄左。

叫一個待應來處理, 一個高高瘦瘦的男子,
朋友們好聲好氣話佢知個爐有一個熄左, 叫佢幫手睇睇,
一開口就話我地"開個爐開得太高溫, 所以咪壞左囉~"
我地全部呆左~
1.你個爐無貼指示可以最大開到幾大火, 客人點知?
3.係咪唔記得我地係客人?一開口就話係我地O既問題?

OK, 咁請你處理。
佢睇左一陣, 話"都唔知仲開唔開得返!"
然後朋友問佢點算, 佢話"下, 無咖, 全店都爆曬無檯啦, 而家仲可能係整壞左個爐!"
言下之意即係想我地賠嗎?
(仲講左幾次我地開得太大所以壞)

不過算, 我地仲抑壓我地O既怒火... 校返細另一個爐, 諗住無計啦, 燒住先再等佢處理。
燒燒下連另一個爐都熄左。 (其實我地見倒遠處都有一張細檯個爐熄左已經轉左檯。)
個爐熄左, 但係我地著左

再找待應處理, 最後佢地想我地調出去, 我地都無所謂, 有得燒埋落去就算, 不過坐出去後發現個位左右都有客人, 我地坐左5個女仔落去之後就坐唔著, 其他人企曬響度唔知點算。

過左十分鐘, 有一個待應話剛才角落個爐有一個開得返, 問我地坐唔坐返埋去~
咁當然坐啦, 調左出去個位有3個人要企位囉... 不過坐返埋去, 個爐要開到勁細火...

經過我地連番施壓, 最後經理話Free一個人頭比我地,
條氣起碼都順返少少。

男待應響我地坐返埋去時仲心有不甘走埋黎講, "因為間舖多人, 個角落氣溫太高, 我地又開大火, 個爐咪會壞..."
我朋友最後忍唔住話佢 "你地餐廳多唔多人, 氣溫高唔高, 空氣流唔流通, 係咪我地責任?係咪應該你地去解決?你仲同我地講咁多做乜?"
佢聽完之後無再走埋黎話我地。

燒完7點半離開, 身上o既燒烤味比平時食燒肉明顯嚴重。
希望貴店真係可以改善一下空氣流通,人流及燒烤爐o既問題,最重要改善下員工態度~

講完激氣野, 補充返對食物o既評價︰
款式算好多, 而且味道ok, 相比其他日式燒肉放題, 食物屬比較多同好質素o既。
燒物之中我最鐘意係佢有日式玉子燒同日式小蕃薯, 燒完好好味好特別~
比較特別o既仲有芝士年糕, 朋友好鐘意~
牛油燒帶子、粟米粒、凍豆腐、咖喱雞軟骨、煎餃子, 呢啲都係少d響出面o既燒肉店可以食倒~
本來食物質素我覺得真係ok, 但因為以上問題, 我地都唔會再幫襯呢間分店。
但會考慮再去其他分店試下~
2013-07-21
用餐優惠