2016-11-19 14138 瀏覽
萬聖節當天可以放假,實在太好呀!當然做乖乖囡陪爸爸媽媽一齊去食lunch buffet。上網搵咗好多間,都唔知邊間好,最後朋友介紹可以去逸東酒店都會自助餐廳食。因為係openrice有coupon, 我仲見到網上有團購。於是打電話去問下我首先要讚下職員,職員幫我計一計,覺得用coupon仲平過團購.每位都係$163.5我哋訂咗12點鐘,準時去到。當時冇乜人,周圍環境算係舒服,我定位時才買,因為不想爸爸媽媽行路太多,職員好好,能夠幫我安排。夠鐘拎食物啦!因為未算好多人,可以慢慢影相,其中揀呢間酒店的原因, 除左係食評好之外, 竟然百幾蚊仲有生蠔食, 當然我唔會抱好大期望先~睇下食物相先~生蠔都係最受歡迎, 蠔真係唔係大隻, 但至少新鮮 ! 加上當時未有太多人, 可以拎到好多隻 ! (然後到左12點半, 開始勁多人啦!)仲有冷盤, 龍蝦仔, 沙律...無食龍蝦仔, 沙律就好新鮮當然會有刺身啦 ! 刺身唔算好多款, 眼見都好新鮮 !壽司都係少款D, 所以無食熱盤比想像中多, 所以爸爸媽咪都好中意~再去睇埋必去既甜品先啦 ! 由於係萬聖節, 都有好多萬聖節的甜品~ 見到都好開心甜品選擇好多,蛋

每位都係$163.5

仲有冷盤, 龍蝦仔, 沙律...無食龍蝦仔, 沙律就好新鮮
當然會有刺身啦 ! 刺身唔算好多款, 眼見都好新鮮 !

壽司都係少款D, 所以無食
熱盤比想像中多, 所以爸爸媽咪都好中意~
甜品選擇好多,蛋糕,朱古力噴泉, 布甸, , diy夾餅,movenpick 雪糕都有!
拎左一輪食飯就開始食啦!首先一定係山後,生蠔好細咋,一啖一口。但係都好新鮮。第一輪好快俾人拎晒,我見佢refill都算快而且數量好足夠。
刺身只吃了三文魚,切刺身職員好好服務,知我想要多少少都比,前面有客人問有無三文魚腩,咁啱都有亦好大方咁比。刺身切得唔大塊,但夠厚,而且好有魚味且新鮮。
反而熱盤冇乜點影相,但飲咗南瓜湯,有pizza, 炒菜,蒸魚,煎雞翼等等.我就食埋粥同炒面, 清清地都OK 呀 !
甜品永遠係令你想要多個胃黎食晒佢~
雖然唔係食晒所有甜品, 但甜品水準唔差, 最重要係百幾蚊, 坐係4星級酒店, 有生蠔, 刺身, 好多的甜品....呢間可以再回食呀 ! ^^
用餐優惠
優惠券