2014-12-12 5236 瀏覽
其實啲服務唔太差  今日見到個大肚婆黎到  個店員見到即刻安排坐位俾佢  仲係較入位置怕佢撞到  係呢度真係感受到香港人節奏有幾快  啲人不斷入黎食  亦有人不斷咁走  野食又黎得快  啲人亦食得好快😂  我食咗一半既雞蛋三文治  我隔離果個遲過我黎  但已經食咗大半個通粉👍  可能佢真係太餓!! 我好鍾意食蛋  我覺得個蛋治幾好食  唔油但又好滑  因為係厚身方包  如果仲要烘底就太難放落口(本人認為😬)  而且咁樣食無咁熱氣呢  個蛋治真係好厚身  我邊咬邊跌蛋😂 呢度啲奶茶亦都唔錯!!!  *個伙計仲好好人計我快餐價錢~ 平了3蚊!!  有時你食得開心  佢又唔蝕  何樂而不為呢  個哥哥真好人

個哥哥真好人