2014-04-15 8459 瀏覽
好耐冇食燒肉、心有點痒!所以放假去返之前食過個到! 個日星期三去到有半場人!所以五使等!好快入得去食了!我同我两個朋友被安排坐入卡座!都幾舒服!由於我不想浪費食野時間、急不及待點野食了! 點了刺身、海鮮、猪雞牛等等!同埋我最喜歡的炸物! 刺身到了!我見到個買相都幾靚!下面係冰底、食了三文魚都幾新鮮、仲係有頭甜蝦、油甘魚,帶子粒、呢幾樣都幾新鮮、食唔到有雪味  所有食物都陸續到了!肉類都幾好有同味道、有燒汁味、濃味愛好者較鍾意、有芥末味、適合刺激味蕾既朋友、芝士味、大部份人愛吃的口味、好似同以前吾同係多左野食、例如有蒸蛋、煎鰈魚、煎秋刀魚等、都做得好好食!時間還有半個中!我都叫了寿司食!還有一d不用燒的野、慢慢食!服務上整體都幾满意、上菜及收柯打和換碟速度都不太慢!最後還有甜品!
好耐冇食燒肉、心有點痒!所以放假去返之前食過個到!

點了刺身、海鮮、猪雞牛等等!同埋我最喜歡的炸物!

最後還有甜品
  • 焗蟹殼