2016-04-26 964 瀏覽
雖然減緊肥 不過經常心思思想食放題 之前聽朋友講呢度有火鍋 原來而家已經冇左 不過變左有自助沙律同甜品吧 都好丫!首先睇下熱食同其他食放題既人唔同 我要食左熱野先開到胃燒雞翼好似炸既效果 脆卜卜d肉滑lulu蟹粥 (自助)好甜 而且係我鍾意既綿綿粥 仲有好多蟹係內面 落足料紅酒牛尾 (自助)同餐廳同等水準 juicy入味得黎又軟淋淋 入口即瀜既感覺青咖哩 紅咖哩其實我就不太好咖哩既 不過我對面個位就食得津津有味雞同牛都叫左 而且都有番咁上下份量咖 睇到都有少少飽羊架呢個係我必食既 超好味 雖然唔係西餐廳既個種 但非常大件 而且羊味好香 但好淋! 串燒好多沙嗲串燒丫 串串都淋滿左惹味沙嗲汁 正!壽司因為本人甚愛火炙壽司 一黎可以滿足一個飯筒既心態 二黎我最鍾意個油脂瀜化既感覺 又滑又香 同d飯一齊就更得我心有三文魚腩 仲要兩種味 好特別燒帶子 都幾香 可能係上面既香草??鰻魚 my favourite!!長蝦棒 唔錯 不過唔多似有燒過和牛 香丫 不過我個個好似過熟刺身最鍾意叫到一大盤 淨係望都好賞心悅目重點唔係你鍾意食邊種而係品質如何整體黎講係新鮮冇雪味 肉質都唔會雪到硬巴巴呑拿魚腩 生

首先睇下熱食
同其他食放題既人唔同 我要食左熱野先開到胃

燒雞翼
好似炸既效果 脆卜卜d肉滑lulu

蟹粥 (自助)
好甜 而且係我鍾意既綿綿粥 仲有好多蟹係內面 落足料

紅酒牛尾 (自助)
同餐廳同等水準 juicy入味得黎又軟淋淋 入口即瀜既感覺

青咖哩 紅咖哩
其實我就不太好咖哩既 不過我對面個位就食得津津有味
雞同牛都叫左 而且都有番咁上下份量咖 睇到都有少少飽

羊架

串燒
好多沙嗲串燒丫 串串都淋滿左惹味沙嗲汁 正!

壽司
有三文魚腩 仲要兩種味 好特別
燒帶子 都幾香 可能係上面既香草??
鰻魚 my favourite!!
長蝦棒 唔錯 不過唔多似有燒過

海鮮
有好多好多 試唔曬
不過點都要食扇貝 真係原隻只落少少蒜蓉去燒 個香味好保留到
個燒大蝦同三文魚都記住要食 脆皮嫩肉的說

咸菜豬肚湯 (自助)
潮州風味 如果有埋胡椒會更好

三文魚湯 (自助)
呢個真係好好飲 奶白色咖!! 又唔腥 仲好甜好甜 而且有好多三文魚肉

泰式雞爪 (自助)
酸甜辣 好開胃 雞爪爽口 食完又再可以食下一輪

海南雞
好幸運係脾位 滑咖!! 叫左之後我對面個個一舊都唔留返俾我…

呢度服務好 侍應又nice又細心 like like
價錢非常實惠 真係幾抵食既