2015-11-19 2140 瀏覽
今日同左男朋友去食上到去都有七成滿。仲聞到陣陣雞煲既香味一上到去就見到個魚缸,入面仲有幾條活魚tim。仲見到有飛機魚任食 老闆真係落重本入座之後緊係立即點我最愛既刺身先,點左三文魚,大大隻甜蝦,白肉豚。跟住就點左飛機魚-金目鯛同池魚王食落完刺身單我地就去個自助沙律吧拎野食 ,有不同種類 任君選擇有凍豆腐 海蜇 薯蓉 凍蝦 仲有好多好多。拎完沙律侍應岩岩好送上一盤靚靚煙霧離漫既刺身盤 睇見都忍唔住口食 好新鮮好重油份 好正介紹下廚房野先有雞煲 咖哩蟹,燒蝦,首先講下個雞煲先,個雞煲有辣有唔辣,我就叫左個辣既黎食,d雞好滑,味道好香濃,唔食得辣既朋友都可以去試試架,值得一試!!!咖哩蟹 簡值係食過番尋味 我前後都叫左幾次黎食!食到飽飽啦,有兩個胃既我緊係食埋甜品先走人 有好多五顏六色不同甜品任食 我就食左柚子芒果布甸好好味 下次會同朋友再黎
今日同左男朋友去食
上到去都有七成滿。仲聞到陣陣雞煲既香味

介紹下廚房野先

咖哩蟹 簡值係食過番尋味 我前後都叫左幾次黎食!
我就食左柚子芒果布甸好好味 下次會同朋友再黎
2015-11-18