2015-09-03 3361 瀏覽
其實我好少打食評。我都好嘴刁 今次真係要讚 上到去個場坐左八成環境舒適,上星期黎同今次黎慨野食好多轉曬新野食 款式好多  刺身方面極力推介 有十幾款 我特別中意食甜蝦距有兩款刺身蝦選擇一款好大隻唔知叫咩蝦好似牡丹蝦咁大隻 一上檯就係大大隻刺身船有乾冰有彩燈做裝飾成架船都係煙,真係好靚賣相非常好,我女朋友係咁影相 熟食野有串燒咖哩蟹好多,特別推介咖哩蟹好惹味,又唔會太辣,好有泰式既味道,泰式生蝦又可以任食 另外仲有紅酒同埋冰鎮鮑魚送,個鮑魚好好食,唔會好似咬緊香口膠咁,講真埋單每人都係2××左右,我覺得好抵,比起出面個d差唔多價錢,我會楝呢間,下次會帶多d朋友過黎試試,

2015-08-31
生日