2014-08-15 5703 瀏覽
呢間已經食左不下十次,最主要係又平又抵~平日五點前入座$129加一,星期五六日公眾假期$149加一,兩小時任食,款式都幾多,日式泰式港式都有,以呢個價錢黎講係幾抵~而且真係叫左幾多黎幾多,無走數~一坐低侍應會提你每人包一杯特飲,有珍多冰、青檸梳打、椰汁冰之類。但放心汽水、檸檬茶之類係任飲既。刺身係第一盤會有冰盤上,之後會用番普通碟上。質素都唔差,不過例牌第一轉會新鮮d大隻d,例如甜蝦會大隻一倍lol 所以最好第一輪刺身叫多d~除左雞軟骨、燒豬頸肉、串燒、天婦羅呢d大路又好味之外,仲有冬陰公火鍋,幾有趣不過略嫌湯底咸左d,打到後面會咸到食唔到…可惜甜品唔係無限供應,以前係限每人三件,可以叫唔同款試下。而家係限住每人一款(一款有兩三件不等),tiramisu同椰汁西米糕都唔錯~椰汁千層糕就無乜味,可以唔洗試。有樣唔好係啲冷氣超凍,而且燈光紅到好奇怪,建議大家黎記得帶多件外套,影相既自己調下色啦XD我諗我應該會繼續食,食到厭為止XD 而且佢定期都會換下款,無咁悶~

2014-08-03