2015-09-11 1962 瀏覽
同朋友聚會就黎試呢間fushion菜, 呢條街亦有幾間同類型鋪頭但今次呢間係第1次試叫左個牛油果沙津,但朋友略嫌牛油果有D生所以有D唔好食, 但整體黎講好好食, 最緊要菜夠新鮮!唔知點解黎到呢類型鋪頭, 總係想叫咖喱今次叫左咖喱羊肉, 其實唔難煮羊肉, 最重要係壁唔壁到佢既膻味雖然佢個咖喱都好濃味, 但呢個羊唔膻又淋身, 好快俾我地清哂加埋個印度薄餅點咖喱汁, 真係好好食印度薄餅佢都有好多唔同口味架, 不過叫左咖喱, 而咖喱又係濃味食品, 無理由再點其他味既薄餅喇, 但佢原味都好好味, 期待下次試其他味另外都叫左個Rusito, 唔記得叫咩名喇個飯, 但食落有d似食緊pizza, 因為真係好濃茄味, 朋友唔太鍾意食, 但我好鍾意食蕃茄覺得好好食, 而且佢唔算杰身, 因為一般食既汁都會杰, 佢比較輕身d, 而且蕃茄味令人食落無咁油膩, 算係唔錯既嘗試!有機會會再來!
但今次呢間係第1次試

唔知點解黎到呢類型鋪頭, 總係想叫咖喱
加埋個印度薄餅點咖喱汁, 真係好好食
有機會會再來!