2015-03-15 4293 瀏覽
又一次新嘗試。面對多國菜式,總是好奇,,這晚來到*小酒窩*門外已人山人海在從等位,因已訂位但未輪到,侍應生便主動叫我們先看meun選擇菜式!-炭燒雞串/豬串 雙併共10串:但原來上碟時是共10粒,醃料加上燒完個味道夠惹味,真的愛上這味菜。食完口中仲留有個種味道!所以又計較唔落佢份量之少!-香蒜蜆肉扁意粉:賣相很吸引 ,一般我較少吃扁意粉。。但這碟我卻吃了三分二,很多出面蜆肉意少都僻唔到蜆肉既腥味,但這裏卻完全沒這問題,意粉加香蒜口感剛好,perfect match,下次會再食返!芝士薄餅:較厚身。芝士較少,係當中有小小失望的菜色杯飲品忘記咩名堂:好似芒果加乳酪個類。因為見隔離台個個都飲呢隻。應該都唔錯,事實上真係好配搭,因為可中和下食物中既濃味!係座位較為狹窄啲。整體來說真菜色真的吸引!!

芝士薄餅:較厚身。芝士較少,係當中有小小失望的菜色
係座位較為狹窄啲。整體來說真菜色真的吸引!!