2015-02-06 3632 瀏覽
又到一月 係慶生月 四小花之一想食西餐意粉薄餅 所以決定去好評不錯既小酒窩我地預先訂左7點 4位 去到時已經見到門口好多人 侍應姐姐 話半數入先入得 點知黎左3個 又話齊人先入得 終於人齊 又要我地等 之後要落左單先入得餐廳好細 係最小既空間放最多既枱 我地4個要同對情侶搭枱 位同位之間迫迫貢 肥少少都唔得我地order 左4樣野加沙律 一人一杯冇酒精飲品 坐底冇落 已經上得菜 快餐店既速度 張枱都唔夠位擺招牌沙律-份量都好大 菜都好新鮮 幾爽脆 dressing 係蜜糖介末 配料有雞蛋 牛油果 都好豐富 五顏六色豬仔骨(半份)-半份都幾多 一人有兩三條 幾入味 肉質幾林 唔會食到冇哂儀態 但覺得冇咩特別出色之處四季薄餅-好多人推介 薄餅以芝士為主角 每一塊都有粒水牛之士 但奇怪在有泰式辣醬係面 餅底係薄脆底 都幾脆身 勝在夠熱尼泊爾餃子-又稱momo 饀料係免治雞肉 餃子上菜時都幾熱 所以個餃子皮都幾軟 一啖咬落去 好重香料味 唔係太啱口味什菌意大利飯-個飯唔係好腻 都有唔少什菌係入面 都幾香 剛放低餐具 侍應姐姐 已經急不及待 幫我地執拾枱面 坐都坐得唔安落 唯有走 其實呢個餐廳價

招牌沙律

豬仔骨(半份)

四季薄餅

尼泊爾餃子

什菌意大利飯-個飯唔係好腻 都有唔少什菌係入面 都幾香
意大利飯

剛放低餐具 侍應姐姐 已經急不及待 幫我地執拾枱面 坐都坐得唔安落 唯有走 其實呢個餐廳價錢都算幾抵食 樣樣份量都好大 只係冇咩特出之處 普普通通 加上坐得唔係好舒服 再光顧既話 要諗諗
2015-01-31