2016-04-03 6524 瀏覽
復活節想同小朋友食個Buffet開心吓, 見到有佢有復活蛋塗色同兒童美食' Food Corner for Kids' 。就試一下, 點知.......食物 --- 一般我食野好簡單但最平既蟹柳都可以係一個Dish (注意唔係蟹棒, 係正正方方長長地一條)Food Corner for Kids  只係在甜品區加左熱狗同整好既窩夫。點加唔擺堆碟Pizza 過去??? 服務 -- 差, 安排坐角落但因有老人家想坐近D。但被拒絕, 因為話D柖Book 哂不過最後係無人來。我見到一個疑似管理層人任在場, (因有人滑倒, 有兩個制服男女陪同個著西裝既男黎關心下) 我同佢反映, 不過借頭借路無理我 。你係我會唔會再去!!!
Food Corner for Kids
蟹柳

你係我會唔會再去!!!
2016-03-28