2015-05-11 16375 瀏覽
12點9進場. 2位, 有張4人枱,  水已經放在枱上了. 走出去看一下~ 當時食物已剩餘少量, 例牌如沙律, 冷盆, 熱盆, 甜品. 每款種類不多, 有點失望呢~ 等了一會到1點3。。。食物補充得超慢 ,好似全場沒什麼供應 , 最多就是西瓜同蟹柳係正常供應中........... 另外, 有刺生, 得一種 :- 三文魚~ 新鮮ok, 厚切,再冷點會更好,算是可以。 甜品,只有幾款。。香蕉蛋糕尚可, 應該係買個隻 (有時真係食得出何謂新鮮同精美), 唔似酒店水準。雪糕是Nestle雀巢,以為有Haagen-Dazs, 食評(再睇好似得晚上提供) 同廣告都寫明係Haagen Dazs, 好失望 。 有些咳的Serve Food那一位廚師還是帶反番口罩衛生點, (例如大家X的口罩)。。。。 不要直接向食物咳嘛, 當場令我無咩信心同食慾了 ... 熱食個堆, 包括grilled扒...沒有食品cover著的我都沒有食了.....基本上之後我只食西瓜同蘋果...任飲既飲品全部自助, 不要以為咖啡有得brew比你... 茶和咖啡也是自助自己黎, 唔熱也唔濃郁, 唔好飲的啊。。 $268+1買
12點9進場. 2位, 有張4人枱,  水已經放在枱上了.

,好似全場沒什麼供應

$268+1買一送一promotion我覺得唔值, 外面3 course meal $150一位我相信有很多選擇。

當日1點9已離場了....
2015-05-01