2015-11-17 2029 瀏覽
服務態度極差, 入到門口, 等左幾個字都冇人應,我地2大1小, BB9個月大, 侍應用十分差的語氣同我地講“依家冇位wo, 留電話啦!” 佢個黑面樣, 西口西面甘, 有冇搞錯?咩事先? 之後我地出去外面餐廳,找了半小時都沒有位, 剛好這ruby tyesday打來說有位,最後我進入了這餐廳.其實留電話時我們已說明要坐卡位或梳化位,因為我BB只是剛學坐,要手抱, 但佢竟說唔得, 最後她比一張有四張椅的方枱我, 搞到我差不多成程抱着她, 抱到我隻手勁累,我叫侍應拎BB椅,她們十問九唔應,叫左成幾個字, 終於有人應我,但她比左冇扣冇帶的, 叫他們換過張,他們黑面之餘,仲扮聾,聽唔到走左去, 之後我地就心想快快吃完就走.最後諗住同BB換完片先走,問他們知唔育嬰間係邊, 點知國内鄉音侍應阿姐竟然話: “乜野係育嬰間呀?我點知呀?你出去自己問人啦!”嘩!有冇搞錯呀? 我從來未去過一間餐廳d人甘冇禮貌?食物又貴又難食之餘(ribs又un又凍), 服務質素又差, 跟本成間餐廳的職員不懂以禮待人,係度趕客.呼籲所有人不要去所有的Ruby Tuesday!零分

2015-11-15
紀念日