2014-10-16 2568 瀏覽
平時上網見到 RUBY TUESDAY 好似好好食不過平時真係覺得好貴所以都無咩點食過不過今次我個FD有餐牌野食6折 午餐8折GE 優惠 所以我就衝左去食拉可能因為比較貴GE關係 所以 LUNCH TIME 都比較少人 我地一去到NG 洗等位就入到去拉XP員工服務態度好好我地一人叫左一個LUNCH SET 之後再食餐牌一個小食拼盤食到好飽好飽塊魚又香又脆 加埋D LEMON JUICE 真係世界級XPD魚一食就食得出用左好多NG同GE香料一齊煎又香又脆得NG油~~~然後個小食拼盤一次過食到GUM多野食 真係好滿足LOL個小食拼盤D小食有得自己揀咩款 D雞翼有少少SPICY 不過好JUICY NG錯!洋蔥圈就無咩特別 TRIPLE O 果D好食好多不過埋單有D貴 NG知點解一人都要180蚊 不過當考完試豪一次拉
平時上網見到 RUBY TUESDAY 好似好好食
不過平時真係覺得好貴
所以都無咩點食過
員工服務態度好好
食到好飽好飽
D魚一食就食得出用左好多NG同GE香料一齊煎
又香又脆得NG油~~~
然後個小食拼盤一次過食到GUM多野食 真係好滿足LOL
洋蔥圈就無咩特別 TRIPLE O 果D好食好多