2009-10-10 8 瀏覽
我已經唔係第一次去,啲食物每次都依然係好好食,實在唔多明點解D人話唔好食.....1)先講食物-必試魚香茄子!!!!!茄子新鮮,去皮,厚切,每啖都好充實,魚香和肉味入哂去....正!撈飯一流!!!再嚟沙羗鴨,鴨肉唔un,但有咬口,點埋沙羗汁,一試難忘!再來煎蛋角,夠香,有蠖氣,沒有加粉,唔似品香樓...然後不得不堤送的口水雞,雖然不太正宗,無油浸住,但加了麻醬,比用油浸更好,唔話送,我諗$50-$60都食唔到.....最後甜品,必試"互"泥,清甜到難以形容,不過預返2-3人食一碗,因為會好飽的,2)再講服務-雖然無獨立一位waiter服待,但因為人不太多,每次需要幫手都立即有人...good!點餸時幫你預埋夠唔夠食,叫多咗會問你是否太多....試問有邊間會做??食完埋單,主動問要唔要泊車,唔洗驚唔記得!特別點名讚shop manager吳生和林生,親切,醒目,健談!Thanks a lot Mr Ng!3)環境---主調用紅色,我覺得幾舒服,D燈好靚!D枱夠大,唔迫,冷氣略大,帶件衫好d.4)價踐---2-3個人,$180-$200左右,4-5人,280-$400左右,勁抵!
!再來煎蛋角,夠香,有蠖氣,沒有加粉,唔似品香樓
2009-10-06
  • 魚香茄子