招聘中
最高可達 $21,500
月薪
$65-$83
時薪
更多筍工 (5)
又去薩利亞,因為真係好抵食,一家人叫幾樣野先百幾蚊,而家咁嘅時勢仲邊有地方可以食到?今次叫左兩款PIZZA:黑椒雞肉PIZZA好香,都幾多芝士,雞肉粒都唔少。田園雜菌PIZZA,啲菇冇咩特別,不過PIZZA底都好香,雖然呢個底有少少油。肉醬多利亞好好食好好食!好CREAMY令人食唔停,明知佢好肥,真係好GUILTY。不過真係好好食,而且好平!拼盤有雞扒,雞軟骨,雞翼,薯角同牛油粟米。雞扒老左少少,不過味道幾好。雞翼就啱啱好。粟米唔甜,有牛油味。雞軟骨好香口好脆。薯角好食,加茄汁一流。薩利亞好食,平時有時會見到好多人排隊,雖然今次係星期日中午,但因為我地未到十二點就到,所以一去到就有位,唔洗等!下次會再去!

今次叫左兩款PIZZA:

黑椒雞肉PIZZA好香,都幾多芝士,雞肉粒都唔少。
黑椒雞肉PIZZA
田園雜菌PIZZA