2014-07-19 181 瀏覽
今日喺呢頭附近開會~預早左出門所以嘆返個精美早點先~一向慣喺屋企食早餐的我,出到去真係唔知食咩~就隨意搵左個地方坐下~路經此地~反正冇咩心水,覺得呢間可以一試~叫左個佢全場最貴的早餐~吉列魚滑蛋厚多士,吉列魚 - 薄薄的吉列魚塊~切開一睇兩邊的炸粉已經係成份魚的二分一~真係魚肉只有一間的小部份~少到差d食唔出...旁邊的沙律漿真係出手好重~上面仲加有一片疑似用黎去腥的檸檬~只係魚味都冇的時候,那會有腥味?!!滑蛋 - 唔熱又唔滑的滑蛋, 似係用牛油混過一齊煎,只係一d都食唔出佢的滑,可能己放得太耐了~乾乾地厚多士 - 輕輕烘過的厚多士,上枱唔覺得有咩溫度,咬下去就有多粹跌出黎~加左牛油會好一d~哈哈...冇跌得咁多總括黎講..對快食的餐廳黎講,我應先放下自己的要求及幻想..真心希望佢地他日可以有所進步, 最後餐飲我照舊點左杯熱檸水成今餐的句號
今日喺呢頭附近開會~預早左出門所以嘆返個精美早點先~
路經此地~反正冇咩心水,覺得呢間可以一試~
叫左個佢全場最貴的早餐~吉列魚滑蛋厚多士,

最後餐飲我照舊點左杯熱檸水成今餐的句號

題外話/補充資料: 店舖本身冇洗手間設備~要解手的話就要去商場的洗手間...要行好遠啊~~陰公~~
2014-02-24
$40 (早餐)