2015-02-16 2773 瀏覽
一入去唔洗等, 但就用餐時間1.5HRS..一坐低, 一如平日黎咁叫左2客牛柳餐.後來等食既時候, 聽見格離table位女士已經同個waitress講, 您一次過上晒所有野食同湯, 你叫我食邊樣先? 個waitress唔識答咁樣, 連sorry都無句, 等到個客又請 咁宜家你拎返入去heat住先得唔得?  咁個waitress先收返個飯入去..其實1路都覺得queens cafe越黎越唔好, 先係無左以前個小小肥的女manager. 新黎既waitress既態度好怪同service唔好, 無笑容又唔知搞緊咩咁樣.我見過某女waitress將我叫既檸茶餐飲, 執野時裝那未用完既糖漿, 同另1個既糖漿倒埋1齊再serve既一個客...... 我當時呆左..... 要做都唔好係大庭廣眾下做丫....... 你又知我無玩過個糖漿...好啦講返個牛柳叫左6成同5成熟, 因為都覺得唔會5成6成架啦點知黎到, 一切, 再個都9成熟, 仲要得中間小小係紅色..咁無理由食架? 咁我退啦!都搞左好幾分鐘佢先願意退返入kitchen. 其實個side dish係好食左既, 咁但係我黎唔係食side dish
一入去唔洗等, 但就用餐時間1.5HRS..

一坐低, 一如平日黎咁叫左2客牛柳餐.
好啦講返個牛柳
叫左6成同5成熟, 因為都覺得唔會5成6成架啦
咁無理由食架? 咁我退啦!
都搞左好幾分鐘佢先願意退返入kitchen. 其實個side dish係好食左既, 咁但係我黎唔係食side dish掛?
等2次黎, 牛柳就ok啦. 都無謂再退再整.
本黎開開心心一個生日飯都搞到咁.
2015-02-06
生日