2014-06-15 4137 瀏覽
今日好早就去左又一城附近喇,約埋幾位朋友行下街食下飯咁,咁好早未到食飯時間就黎到依到喇,咁就叫左幾個午餐,我自己就叫免翁牛柳午餐, 另外個位朋友就要左依個黑椒雞扒,餐湯就有忌廉湯同羅宋湯,餐飽好快就黎到喇,依個食落比較失望,麵包食落比較乾,而且口感仲好硬,完成無鬆化既感覺,仲有少少似隔夜麵包咁,之後就到餐湯,有少少失望,飲落真係完全唔熱,不過味道其實唔差既,只係唔熱,如果熱既話應該幾好既, 依兩樣野姐係依到既失敗,不過好彩主菜唔錯既我個免翁牛柳午餐,叫左半熟,食落都幾驚喜嫁,個汁食落好好味,同個牛好夾,食落好開胃,真係唔錯既,不過朋友就話個雞扒得個大字,食落肉質都一般,但個汁同塊扒真係完全唔夾,佢就真係失望喇。