第一次打完邊爐吾會覺得口渴!!!店員同我地講佢地既湯底吾會加味精,所以叫我地可以放心飲用。果然係真材實料既鋪頭,呢樣野我好欣賞 火鍋前緊係先食刺身,亦係我向得最讚的,又新鮮又抵食細既刺身拼盤只係$268,店員話冇油甘魚所以轉左甲紋魷魚,拼盤都好豐富有4舊加拿大海膽、4片厚切三文魚、4隻生蝦、有帶子、甜蝦等等,刺身都好新鮮,拍得住日式刺身店,食過咁多間火鍋,呢間刺身堅抵食 另外冰雕既裝飾都好用心,值得一讚,好似食落特別冰涼咁 叫左個椰子雞湯同豬骨湯 椰子雞湯 湯底有半隻雞、粟米、蘿白、瑤柱,椰子等, 個湯滾起左之後椰香味超濃郁,岩哂中意椰香既我豬骨煲 湯底有4大舊筒骨、粟米、蘿白、蕃茄等, 超豐富!! 湯底帶有少少胡椒,都係一個出色既湯本地手切肥牛,牛肉味好香濃,一啲都吾韌,結果我地6個人都要再叫多碟黎食,因為真心覺得好食!!西班牙橡果黑毛豬,味道比起出面果啲重肉味好多同香好多,因為係食橡果既關係?! 海中蝦,上枱仲識跳,證明吾係比死蝦我地,$138/8隻都ok呀 ,都算大隻 泥鯭$68/6隻,價錢吾貴,叫左一份一人一隻,鮮甜,即叫即割!! 三式水晶包 奶皇芋頭叉燒,
第一次打完邊爐吾會覺得口渴
!!!店員同我地講佢地既湯底吾會加味精

火鍋前緊係先食刺身,亦係我向得最讚的,又新鮮又抵食
另外冰雕既裝飾都好用心,值得一讚,好似食落特別冰涼咁

叫左個椰子雞湯同豬骨湯

三式水晶包 奶皇芋頭叉燒,店員話佢地每日新鮮包,售完即止,個皮QQ的,我覺得奶皇同芋頭係最好食的
絕對係今時今日既有heart食店,無論食物質素同店員服務都like!
2016-04-03