2013-04-10 226 瀏覽
首試團購,到達後看到點菜紙便知中招了。燒物:得五種,帶子,牛舌,雞翼,金菇牛肉同雞肉片,牛舌質地好淋,除第一塊係片狀外,其後點嘅全部碎上,雞翼乾身,金菇牛肉一般,雞肉片即雞扒,好似無乜燒過咁,粒帶子同香口膠差唔多咁細,話有燒三文魚骨,落左3次ORDER,口頭催左兩次,先追得一舊;刺身:紙上面係有齊晒,種類唔算多,但呢日連北寄貝都無,新鮮程度一般;一品料理:無豬軟骨同日式薄餅,可以選擇嘅唔多,大部份都係烏冬麵飯;天婦羅:得三樣,蕃薯,南瓜同蝦,粉漿厚薄度可以接受;炸物:得四樣,雞軟骨,餃子,帶子,炸蠔,炸蠔個炸皮好厚同硬;壽司:有齊,不過饅魚好乾無汁,芥辣八爪魚一啲芥辣味都無;團購每位118,還要加一服務費,坐低已發覺唔對路,張ORDER紙好少野食,同團購時列出嘅ORDER紙差好遠,唔駛食兩個鐘已經無乜可以再叫,6點半入座無乜人,但上菜好慢,劃紙無數,出極都係嗰兩三樣,其他無又唔出聲,要追幾次先話無,免費清酒亦失跡了,唯一可讚係俾多左半個鐘我地坐,雖然周圍都係吉枱,這家,下次不會了。
首試團購,
到達後看到點菜紙便知中招了。

天婦羅:得三樣,蕃薯,南瓜同蝦,粉漿厚薄度可以接受;
壽司:有齊,不過饅魚好乾無汁,芥辣八爪魚一啲芥辣味都無;

團購每位118,還要加一服務費,
坐低已發覺唔對路,
張ORDER紙好少野食,
同團購時列出嘅ORDER紙差好遠,
唔駛食兩個鐘已經無乜可以再叫,
6點半入座無乜人,但上菜好慢,
劃紙無數,出極都係嗰兩三樣,
其他無又唔出聲,要追幾次先話無,
免費清酒亦失跡了,
唯一可讚係俾多左半個鐘我地坐,
雖然周圍都係吉枱,
這家,下次不會了。
2013-04-09
生日