2013-08-04 113 瀏覽
今次係團購優惠,$128+$13service charge嘅半自助lunch buffet。以呢個價錢可以喺soho區食semi lunch buffet 確係抵。呢度環境舒適,絕對係享受weekend嘅好開始XP。任食嘅係頭盤同沙律,選擇唔算少,食齊其實已經有啲飽。食物嘅賣相好吸引,而且亦幾特別。有一款好似pizza咁,但應該係茄子,整得好爽,好好食。而Ham同沙律有好幾款供選擇。主菜每人可以揀1個份。我哋揀咗豬扒配薯條同辣肉腸pizza。主菜份量大,而且賣相亦好吸引,絕冇因為係團購而欺場。豬扒炸得脆口,肉質鬆軟,但薯條就麻麻,唔夠脆,好快就淋哂。Pizza方面,芝士同腸份量適中,味道唔錯。因為餅底好薄,所以唔會太滯。至於甜品,可於buffet枱任選,都有5-6款選擇。但我就覺得略甜咗啲,所以每件只係試咗少少。雖然限時90分鐘,但已相當足夠,好滿足。其實呢度正價menu都唔算太貴,絕對可以encore。
任食的頭盤及甜品
主菜每人可以揀1個份。
我哋揀咗豬扒配薯條同辣肉腸pizza。
豬扒配薯條及辣肉腸Pizza
主菜份量大,而且賣相亦好吸引,絕冇因為係團購而欺場。
豬扒炸得脆口,肉質鬆軟,但薯條就麻麻,唔夠脆,好快就淋哂。
雖然限時90分鐘,但已相當足夠,好滿足。
其實呢度正價menu都唔算太貴,絕對可以encore。
2013-08-03
用餐優惠