2015-08-17 4512 瀏覽
我地難得約到齊腳去食個Tea 大家傾下計放鬆下,朋友提意去la salon 佢話之前食佢地D 牛角飽好好食.又見到好多好評就試下啦.一去到原本無人會serve 客,要自己拎本menu 去點左餐先可以坐返去等.問佢點解會咁安排,職員只係答因為太遠同唔加一.(FINE!) 咁野食一黎到,熱食變暖食,凍食又變暖食.雖然我地知係比較平,但係都唔洗咁嫁~最搞笑係我地有兩個女仔都order 左TEA,但係Tea pot 太古老,我地唔太識欣賞.請問對住一個舊到出鐵屑既tea pot 係如果飲呢?我地心入面XSWEGVXZZZDC#$%^&*(加上野食質素太差.我地on side 要多個薯條,薯條都差過人?!!好硬好硬,返炸既??!!!唔係啊!60蚊返炸薯條?我地幾個都太熟悉F&B D 衰野,所以我地無選擇投訴.打打食評就算.Never go back !我唔係一個會成日打食評既人,但係呢間質素咁標緻,真係好難忍手!
又見到好多好評就試下啦.

我地心入面XSWEGVXZZZDC#$%^&*(

打打食評就算.Never go back !