2015-07-14 1154 瀏覽
之前都聽講過雖然呢間係泰式fusion,但佢啲正宗泰國菜同甜品先好味,今日同屋企人去完荔園就決定近近哋嚟試吓。香煎牛柳粒配香蒜汁以為會幾重蒜味,但蒜同牛味都唔係特別出。可能有青瓜喺底同比其他牛肉料理淡味嘅關係,呢道菜食落去ok refreshing ,似暖同多汁嘅嘅salad。作為starter 幾好又酸酸哋開胃又好味又唔會食到好飽。士多啤梨鵝肝多士非常有趣嘅配搭,原本就咁食鵝肝唔多唔少都會有啲膩,但有士多啤梨同士多啤梨汁嘅酸解決咗呢個個問題。少瑕疵個toast唔夠脆。整體幾好,香口,fresh,問胃。泰式椰子雞湯- OK 啦PAD THAIMUST TRY ^_^,辣味夠,青檸嘅酸味夠,粉亦好味唔痴牙。料方面尤其欣賞煎豆腐乾同脆蝦米。口感豐富MANGO CREPE CAKEMUST TRY- 好似話其他生果都一樣好味,但呢個真係幾好味因為唔食芒果嘅我食哂成個

香煎牛柳粒配香蒜汁

crepe cake mango
carbonara
SOME VERY NICE PAD THAI
foie gras strawberry toast
Whiped tiger (beef)
chicken coconut souo
salad
crepe cake mango
SOME VERY NICE PAD THAI
foie gras strawberry toast
Whiped tiger (beef)
  • mango crepe cake
  • Whipped Tiger (beef)
  • Foie Gras strawberry toast