2014-10-24 3575 瀏覽
呢間店食評有好有壞,本人第1次選左晚上,同另一個女朋友試下啦,兩個人都好喜歡all day breaf 的菜式, 因為太多美文, 自己英文有限 ,點左2款鑊仔和一個窩夫, 店務員好nice同我們解釋係同一個系列食物,又建議我們如果2個share可以轉個意粉果類, 我覺得服務真係好好( ̄∇ ̄) 至於點解我無選set dinner 我覺得一個小食一個主菜,半個窩夫,一杯普通tea/coffee 要168-288 (主菜3個選擇)唔太啱我,淨係小食都唔吸引, 無我們喜歡的水煮蛋, 我真係要贊佢的鑊仔牛柳 薯仔粒 芝士,水煮蛋,一上枱就好香好吸引,牛柳粒粒粉紅半熟,怕生配鑊仔自己煎耐d都得,個水煮蛋係半生熟……流黃感覺真係好幸福~意粉我們選左磨菇,意粉綠綠地色,香草味好濃都好好味,食完2個菜服務員安排我們甜品……我們想左好耐自選定直接配佢現有款式,最後都係現有款式, 我們驚自選選得唔match就出事, 窩夫選左班蘭,顏色真係好靚,食落又香又脆 ……但我食唔到班蘭咪…, 個紅莓藍莓就比較少,有d失望……如果生果可以多d就好,加錢轉左碎朱古力雪糕,都唔錯抵加少少錢,下次都會再黎食。
班蘭 窩夫
題外話/補充資料: 晚上比較少人,唔想等位最好晚上黎!
2014-10-23
班蘭 窩夫