餐廳: 添好運點心專門店
資訊:

2014-09-19 5491 瀏覽
貴為平民米芝蓮食府,小市民絕對負擔得起 好耐無食過添好運既酥皮叉燒包,今日經過就外賣自取左6個系附近搵個地方開餐 相信酥皮叉燒包系即叫即焗,領取既時候包身仲系熱到出晒煙 呢度既叉燒包同普通餐廳/餅店既唔同,外觀十足迷你菠蘿包一樣有一層薄薄既酥皮,每次食都覺得好特別,因為系街好少食到同呢度一樣既叉燒包。餡料系選用左瘦叉燒(岩晒我呢啲偏肥既人),雖然叉燒醬味道一流,唔會太甜之如,同瘦叉燒非常夾,但系叉燒醬份量比較少,食起黎有一種「若得若失」既惑覺-口-""" 拎到去附近開餐既時候叉燒包入面都仲系微熱。真係能夠保持水準,外賣免了茶費,非常抵食!
貴為平民米芝蓮食府,小市民絕對負擔得起
相信酥皮叉燒包系即叫即焗,領取既時候包身仲系熱到出晒煙
2014-08-12
10 分鐘 (外賣自取)