2014-11-27 10736 瀏覽
對松家依間野好失望,失望到要上黎寫食評。食物方面:刺身選擇唔多,個晚連吞拿魚都無,但尚算新鮮。但最後一輪的刺身,三文魚竟然有骨。那晚只叫了帶子配蟹糕壽司,好好味,帶子好鮮甜,可媲美外面十幾蚊一件的。鐡板燒,試左安格斯薄燒牛肉,唔太欣賞,牛肉內會包了蒜蓉同葱,咁做完全遮蓋了本身的牛肉味,完全食不出係安格斯。香草羊扒味道ok, 但好乾, 唔夠juicy。牛仔骨好好食,應係全場最好食的熟食。煎得剛剛好,牛肉味重,唔老,一咬落去仲有汁。炸物方面, 要提提大家的係如果你一張下單紙係點幾樣炸物,餐廳只會比其中一款配炸物的汁。所以最好一張下單紙只選一款炸物。炸吉列蠔唔錯,個皮唔太厚,唔會係出面批發急凍的已炸蠔,咬落鬆脆,值得一試。服務方面:上菜同收碟係快,但款式少(冇芝士年糕、呑拿魚,蟹粥變雞粥,食客入去前唔講,坐低先講),食物質素一般,漏單,服務超級差!每次落單d 侍應都係黑面收單,d 語氣...嘩,真係辛苦晒,我地入黎你地係咪覺得我地唔應該落單?我唔係話做服務性行業一定要四萬咁口,但我地去食飯唔係去受氣囉。個時段食到九點完。八點半話last order,之後叫我地埋單先,咁都合理;但係八點五十分
對松家依間野好失望,失望到要上黎寫食評。
食物方面:
香草羊扒味道ok, 但好乾, 唔夠juicy。
服務方面:
個時段食到九點完。八點半話last order,之後叫我地埋單先,咁都合理;但係八點五十分開始,十分鐘內態度奇差咁同我地講就快夠鐘要走,講左四次,係四次!未到九點囉唔該。係咪俾左錢就唔係客?
依個價錢,市面上有好多更好既選擇。
冇下次,唔會再去。
題外話/補充資料: 服務同抵食一分都唔值,只為附合提交食評既要求。
2014-11-21
  • 牛仔骨